Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Sumatra Aceh Gayo 100gr pörkölt szemes kávé
Sumatra Aceh Gayo 100gr pörkölt szemes kávé
3 490 Ft
Termék háttérkép
Termékkép

Sumatra Aceh Gayo 100gr pörkölt szemes kávé

Termék leírás
A Sumátra Aceh Gayo kávé Sumátra szigetén, Indonéziában termesztett kávébabokból készül. Ez az arabica fajták közé tartozó kávé Aceh tartományban, a Gayo-hegység lábánál termesztett kávébabokból készül.
Az Aceh Gayo kávé jellegzetes íze és aromája a Sumátrai kávékra jellemző sötét, füstös és földes jegyek mellett egy nagyon erős, gyümölcsös ízzel egészül ki. Az ízprofilban erős és testes, de nem túl savas vagy keserű. Ez a kávé általában a teljes testű kávék kategóriájába sorolható, és magasabb koffeintartalmának köszönhetően kiváló reggeli serkentő.
Az Aceh Gayo kávé termesztése kézzel történik, és a nedves feldolgozási módszerrel készül, amely során a kávébabokat a gyümölcsből kinyert hús eltávolítása után szárítják. Ez a feldolgozási módszer egyedülálló ízt ad a kávénak, és hozzájárul a jellegzetes aromához és ízhez.
Az Aceh Gayo kávé különösen kedvelt azok között, akik szeretik a testes, erős és sötétebb kávékat, valamint azok között, akik szeretik a Sumátrai kávékat. Ez a kávé általában különböző pörkölési változatokban kapható, így ízlés szerint lehet választani az erősebb és sötétebb pörkölésű vagy a lágyabb és finomabb ízű kávék között.

Sumatra Aceh Gayo 100gr pörkölt szemes kávé

3 490 Ft
( Egységár: 34 900 Ft/kg )
Pörkölési mód kiválasztása
Aroma
édes alma, citrom, karamell és csokoládé
Testesség
közepesen telt
Savasság
alacsony
Termővidék
Sumatra
Pörkölési mód
világos
Kiegészítő termékek