Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

ÜZEMLÁTOGATÁSSAL EGYBEKÖTÖTT KÁVÉKÓSTOLÁS

Egy kávéüzem látogatása izgalmas lehetőség arra, hogy betekintést nyerj a kávéfeldolgozás folyamatába, a kávékészítés technikáiba és számtalan kávékülönlegesség megkóstolására.

Programunk során személyesen tapasztalhatod meg a kávékészítés művészetét és tudományát, és elmélyülhetsz a kávé világában.

Kávékülönlegességeink kivétel nélkül csúcsminőségű zöldkávék, amelyek a világ minden tájáról érkeznek a pörkölő üzemünkbe.

Érdekességek a kávétermesztésről: A látogatás kezdetén bemutatjuk a kávéültetvények világát, ahol megismerheted a kávécserjéket, a kávébabok növekedési körülményeit és a különféle betakarítási folyamatokat.

Feldolgozási fázisok: Elmagyarázzuk a kávébabok feldolgozásának folyamatát a gyümölcs húsától a kávébab szárításáig és hántolásáig.

Pörkölési művelet: Lehetőséged lesz látni, hogyan történik a kávépörkölés, és hogyan alakulnak át a zöld kávébabok azokká a pörkölt kávészemekké, amiket kávé fogyasztóként már ismersz.

Kóstolás: Lehetőséged lesz megkóstolni különböző kávéfajtákat és megérteni, hogyan befolyásolják az ízüket a pörkölési szintek. Kipróbálhatod a legkülönfélébb frissen pörkölt és elkészített kávékat.

Szakértői bemutatók: Az üzemlátogatás során lehetőséged lesz találkozni olyan szakemberrel, aki elmagyarázza a kávéfeldolgozás és kávékészítés részleteit, valamint válaszol a kérdéseidre.

Kávé vásárlás: Irodánkban azonnal meg is vásárolhatod kedvenc kávékülönlegességedet.

 

A program során lehetőséged lesz megkóstolni 6 fajta különleges Arabica kávét + Jamaica Blue Mountain + Kopi Luwak kávéinkat.

Ajánljuk cégeknek csapatépítésre, baráti társaságoknak, ajándékba, és mindazoknak, akik szeretnének egy jó hangulatú, interaktív vezetett kávékóstoláson részt venni.

 

A vezetett program időtartama: 3 – 4 óra

Helyszíne: 1115. Budapest Csóka utca 9.

Jelentkezés, információ: info@semiramiskave.hu

Az élményprogram ára: 21.900 Ft / fő

Decemberi időpontok:

2023.12.08 (péntek) 10:00-tól

2023.12.09 (szombat) 10:00-tól

2023.12.15 (péntek) 10:00-tól

2023.12.16 (szombat) 10:00-tól


 

JELENTKEZZ MOST, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot:

Adatkezelési tájékoztató