Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Mi a kávé kultúrában hiszünk

“ Mi a Semiramisnál a kávé kultúrában, a kávéházak és az emberek közösségében hiszünk. Hozzánk bárki, bármikor bejöhet szakmázni, pörkölni, tanulni… Számunkra egy másik kávézó közelsége a legjobb dolog, ami történhet, mert így a vendégeknek nem kell messzire sétálniuk ahhoz, hogy rájöjjenek, a mi kávénk a legjobb…”

Kávébabot a világ 65 országából szerzünk be időszakos vagy állandó jelleggel. A kávé őshazájából, Etiópiától kezdve Jamaicából, Brazíliából, Columbiából, Pápua Új-Guineából, Indonéziából, számos esetben közvetlenül a termelőtől szerezzük be az alapanyagot.

Minden egyes kávét, a beszerzés előtt tesztelünk és csak a legkomolyabb SCA értékelésnek megfelelő babot vesszük át.

Választékunk büszkesége a Jamaicai Blue Mountain kávé és a Kopi Luwak.

“... pörköléshez mi 3 dolgot használunk: a fülünket, hogy halljuk a kávébab roppanását, a szemünket, hogy nézzük a kávé színét és az orrunkat, hogy érezzük a kávé illatát…”

 

Lakossági értékesítés

Kávéinkat országosan több, mint 50 helyen lehet megvásárolni Speciality kávézókban, online áruházakban és a Webshopunkon keresztül.

Terveink közt szerepel a termékek még szélesebb körű elérhetőségének biztosítása és a vásárlók minőségi kávézás iránti igényének és tudatosságának növelése.

Professzionális üzletág

Folyamatosan bővítjük azon partnereink számát, akik éttermükben, kávézójukban a Semiramis kávé minőségével és választékával ejtik rabul a vendégeiket. A kávé és folyamatos képzéseken kívül, széleskörű finanszírozási modellel, akár a teljes kávézó gépesítését és szervizelését is vállaljuk.