Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Semiramis Finomszemcsés Cukor Stick 5gr
Semiramis Finomszemcsés Cukor Stick 5gr
1 715 Ft
Termékkép

Semiramis Finomszemcsés Cukor Stick 5gr

Termék leírás
A finomszemcsés kristálycukor az egyik leggyakrabban használt édesítőszer, amely finom kristályokból áll, és gyakran fehér színű. Ez a cukorfajta olyan finom, hogy gyorsan feloldódik, így ideális az édességek, sütemények, kávé, tea és más italok ízesítésére. Fontos megjegyezni, hogy a finomszemcsés kristálycukor magas kalóriatartalmú és csak korlátozott mennyiségben ajánlott fogyasztani.

A finomszemcsés kristálycukrot általában cukorrépából vagy cukornádból nyerik ki, majd különféle módon tisztítják és finomítják, hogy az elkészült termék tiszta és fehér legyen. A cukorfinomítás során eltávolítják a természetes melasz- és ásványi anyagokat, így a finomszemcsés kristálycukorban csak a tiszta cukor marad meg.

A finomszemcsés kristálycukor népszerűsége a könnyű feloldódása és az általánosan elfogadott íze miatt széles körben elterjedt, és szinte mindenhol megtalálható. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az egészséges étrend részeként javasolt a cukorfogyasztás korlátozása, és az édes ízekhez más, kevésbé magas kalóriatartalmú édesítőszereket is érdemes kipróbálni.

Semiramis Finomszemcsés Cukor Stick 5gr

1 715 Ft
( Egységár: 8,58 Ft/db )
Kiegészítő termékek