Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

CSOKIS Kávészem drazsé tej 1000gr
CSOKIS Kávészem drazsé tej 1000gr
9 271 Ft
Termékkép

CSOKIS Kávészem drazsé tej 1000gr

Termék leírás
A csokival bevont kávészem egy édesség, amely a kávé és a csokoládé ízvilágát ötvözi. Az édesség készítése során először válogatott kávészemeket pörkölünk, majd ezeket bevonjuk csokoládéval.
A kávészemek pörkölése elősegíti a kávé aroma és ízanyagai kibontakozását, és így az édesség íze intenzívebb és karakteresebb lesz. A csokoládé bevonat tovább fokozza az ízélményt, és az édesség különlegesebbé válik. Az édesség lehet fehér csokoládéval, tejcsokoládéval vagy étcsokoládéval bevont, így változatos ízeket kínálva.
A csokival bevont kávészemek textúrája érdekes, mert az édes, ropogós csokoládé bevonat és a kávészemek keményebb, kényelmes rágásérzetet adnak. Az édesség íze kávés és csokoládés jegyekkel gazdagított, azonban a csokoládé íze erősebb lehet, mint a kávéé.
A csokival bevont kávészemek többnyire kis tasakokban kaphatók, kiválóan alkalmasak ajándéknak, vagy egy kis édes falatnak a nap bármely szakában.
Az édesség tartalmaz koffeint is, ami fokozza az energiaszintet és élénkítő hatást gyakorolhat. A csokival bevont kávészemek kiváló választás lehet azok számára, akik szeretik a kávét és a csokoládét, és kipróbálnának egy új ízt.

CSOKIS Kávészem drazsé tej 1000gr

9 271 Ft
( Egységár: 9 271 Ft/kg )