Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Csésze + alj szett (eszpresszó)
Csésze + alj szett (eszpresszó)
1 778 Ft
Termékkép

Csésze + alj szett (eszpresszó)

Termék leírás

A Semiramis csésze egy elegáns és modern kialakítású csésze, amely a funkcionalitást és a dizájnt ötvözi. A csésze formája könnyed és érzéki, anyaga finom porcelán, amelynek sima felülete és fehér színe tovább erősíti a termék eleganciáját. A csésze mérete ideális az egy adag teához vagy kávéhoz. A csészéhez tartozó lapos tányér pedig stabilan tartja az italt az asztalon, valamint segít megóvni az asztal felületét.

A csészét az olasz Richard Ginori tervezte és Portugáliában gyártják. Az portugál kerámia gyártó hosszú múltra tekint vissza, és már több, mint 280 éve gyárt kiváló minőségű porcelán termékeket. A Semiramis csésze pedig egy modern kialakítású termék, amely a hagyományos és a kortárs dizájnt ötvözi.

A Semiramis csészék mérettől függően különféle forró italokhoz használhatók, például kávéhoz, cappuccinóhoz, teához, forró csokoládéhoz vagy más hasonló italokhoz. Az elegáns design miatt kiváló ajándék lehet barátainknak, családtagjainknak vagy kollégáinknak.

A Semiramis csésze egy igazán különleges és stílusos darab, amely tökéletesen illik azokhoz, akik értékelik a kifinomult stílust és a minőségi design-t.

Csésze + alj szett (eszpresszó)

1 778 Ft
( Egységár: 1 778 Ft/db )