Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

HARIO V60 dripper / csepegtető 02 üveg
HARIO V60 dripper / csepegtető 02 üveg
7 150 Ft

HARIO V60 dripper / csepegtető 02 üveg

Termék leírás

A díjnyertes HARIO V60 a legjobb csepegtető a kávészakértők és -rajongók számára!

Az eredetileg 2005-ben kiadott HARIO V60-at világszerte kedvelik, mint egy nagyszerű eszközt, amellyel ízváltozatokat hozhat létre kávéfőzés közben. Könnyű kezelhetősége kiváló kiindulóponttá teszi a különleges kávé iránt érdeklődők számára, sokoldalúsága pedig lehetővé teszi, hogy finoman beállíthassa főzetét az Ön preferenciáihoz, és minden finom ízt és aromát kinyerhessen a szemes kávéból.
A V60-at világszerte szeretik a baristák és a kávérajongók, és újra és újra kipróbálták: a V60-ast 10 sörfőző-világbajnokságból 6-ban sikerült megnyerni, és ez az egyetlen csepegtető, amely többszörös győzelmet aratott. annak a neve!

A szűrő formája és a belső bordázat közvetlenül befolyásolja a kávé ízét, ezért rendkívül fontos. De ezeknek a formáknak az üvegben történő előállításának tökéletesítése sok akadályba ütközött, és innovációt igényelt részünkről. Szerencsére a HARIO hőálló üvegekre specializálódott cégként indult, így ezt az évszázados szakértelmet kamatoztattuk, és a gyártási folyamat sok-sok idő tökéletesítése után végül 2009-ben megjelent a V60 hőálló üveg.

V60 2. szolgáltatás: Spirális bordák

Amikor a kávé telített, a magas bordák nem akadályozzák a tágulását, a papír és a csepegtető fala között légréteg keletkezik. A csavart bordák megakadályozzák, hogy a papír és a csepegtető egymáshoz tapadjon, átengedik a levegőt, és lehetővé teszik a kávé megfelelő kitágulását. Ez elősegíti a sima extrakciót.

HARIO V60 dripper / csepegtető 02 üveg

7 150 Ft
( Egységár: 7 150 Ft/db )