Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

HARIO V60 dripper / csepegtető 01 műanyag
HARIO V60 dripper / csepegtető 01 műanyag
2 070 Ft
Termékkép

HARIO V60 dripper / csepegtető 01 műanyag

Termék leírás

A díjnyertes HARIO V60 a kávéprofesszionálisok és -rajongók kedvenc csepegtetője a világ minden tájáról,kényelmes és kompakt 01-es méretben!

 

Az eredetileg 2005-ben kiadott HARIO V60-at világszerte kedvelik, mint egy nagyszerű eszközt, amellyel ízváltozatokat hozhat létre kávéfőzés közben. 

Könnyű kezelhetősége kiváló kiindulóponttá teszi a különleges kávé iránt érdeklődők számára, sokoldalúsága pedig lehetővé teszi, hogy finoman beállíthassa főzetét az Ön preferenciáihoz, és minden finom ízt és aromát kinyerhessen a szemes kávéból.
A V60-at világszerte szeretik a baristák és a kávérajongók, és újra és újra kipróbálták: a V60-as 10 barista-világbajnokságból 6-ban nyernt és ez az egyetlen csepegtető fajta, amely többszörös győzelmet aratott.

A V60 jellegzetes kúpformája lehetővé teszi, hogy a kávézacc rétegei vastagabbá váljanak, mint egy hagyományos trapéz alakú csepegtető sima felületén. A forró víz a kúp közepe felé áramlik, így az hosszabb ideig érintkezik a kávéval így biztosítja az íz- és aromás összetevők megfelelő kivonását az örleményből.

HARIO V60 dripper / csepegtető 01 műanyag

2 070 Ft
( Egységár: 2 070 Ft/db )