Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Semiramis 100gr pörkölt szemes kávé
Semiramis 100gr pörkölt szemes kávé
1 759 Ft
Termék háttérkép
Termékkép

Semiramis 100gr pörkölt szemes kávé

Termék leírás
Brazília igazi kávénagyhatalom, amely már több mint 200 éve látja el a világot és Európát jó minőségű kávéval. Jelenleg a világ legnagyobb kávétermesztője, az összmennyiség egyharmada nála terem. Kínálatában számos fajta található, kávécserjéinek háromnegyede Arabica.
A brazil finkák, azaz farmok különlegessége elhelyezkedésükből, természeti adottságaikból fakad, hiszen itt a kávécserjék 400 és 1600 méterrel a tengerszint felett növekednek, ideális klimatikus viszonyok között. A Robusta avagy, ahogy a brazilok nevezik, a Conilon termelése javarészt az ország északi részén, a szubtrópusi éghajlaton fekvő Espírito Santo régióban összpontosul. A magas minőségű Conilon kávé termesztésére és feldolgozására az Arabica kávék kapcsán megszokott elvárások érvényesek. A Conilon kifejezetten kedvelt alapanyag Brazíliában, ahol az utóbbi 10 évben több alkalommal az Év Kávéjának választották. Amerikában és Európában is közkedvelt, nem véletlen, hogy számtalan blendben felfedezhető.
Az Espírito Santóban termett Brazil Robusta Conilon kávé karakteres, kiegyensúlyozott, simulékony, hosszú lecsengésű mogyorós, karamellás, nugátra jellemző ízjegyekkel. Eszpresszóhoz és tejes kávés italokhoz is kitűnő választás.

Semiramis 100gr pörkölt szemes kávé

1 759 Ft
( Egységár: 17 590 Ft/kg )
Pörkölési mód kiválasztása
Aroma
mogyoró, nugát, karamell, sötét cseresznye, érett szilva
Testesség
közepesen bársonyos, simulékony
Savasság
közepes
Termővidék
Espirito Santo
Pörkölési mód
közepes
Kiegészítő termékek