Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Burundi Red Bourbon 100gr pörkölt szemes kávé
Burundi Red Bourbon 100gr pörkölt szemes kávé
2 399 Ft
Termék háttérkép
Termékkép

Burundi Red Bourbon 100gr pörkölt szemes kávé

Termék leírás
Burundi Afrika keleti részén található ország, amely a világ egyik legfontosabb kávétermelő régiójának számít. Az országban a kávé a gazdaság egyik legfontosabb ágazata, a kávé termesztése és exportja kulcsszerepet játszik az ország gazdasági fejlődésében.
A Burundi kávé jellemzője a gazdag ízvilág és a komplex aromák, amelyek általában a szilva, az eper és a citrusfélék ízei és illatai. A kávé babjai általában közepesen testesek és közepesen savasak, a kávé élénk és vibráló, a komplex ízek és aromák pedig a kávézás élményét javítják.
A Burundi kávétermelő régióban a kávébabokat kézzel szüretelik és gondosan válogatják, így biztosítva a magas minőséget. A kávétermelők az évszaknak megfelelően szüretelik a kávébabokat, és azokat utána szárazföldön vagy szárítágyakon szárítják.
A Burundi kávé nagyon keresett a világon a minősége és íze miatt. A Burundi kávé általában magasabb minőségi kategóriába tartozik, érdemes kipróbálni ha valaki különleges, gazdag ízű és aromájú kávéra vágyik.

A Burundi red bourbon kávé az egyik legismertebb és legkedveltebb kávéfajta az országban. Ez a fajta a kávécserje az egyik legelterjedtebb változat Burundiban, és világszerte híres a gazdag ízvilágáról és komplex aromájáról.
A Burundi red bourbon kávé általában közepesen testes és közepesen savas kávé, amely magában hordozza az eper, a szilva és a citrusfélék ízeit és illatait. A magas minőségű red bourbon kávék általában gazdag ízűek, finom savassággal és enyhe csokoládés beütéssel rendelkeznek, ami széles körben népszerűvé teszi.
A Burundi red bourbon kávét általában kézzel szüretelik, és gondosan válogatják, majd a napon szárítják.
A red bourbon kávé fajta egyik jellemzője az, hogy folyamatosan elérhető a kávépiacon, ami azt jelenti, hogy az évszaktól függetlenül lehetőség van a frissen pörkölt kávé élvezetére.
Összességében a Burundi red bourbon kávé egy igazi ínyenc kávé, amely gazdag ízvilágával, édes és gyümölcsös aromáival és kiváló minőségével ejti rabul a kávé szerelmeseit.

Burundi Red Bourbon 100gr pörkölt szemes kávé

2 399 Ft
( Egységár: 23 990 Ft/kg )
Pörkölési mód kiválasztása
Aroma
étcsokoládé, boros, édes cseresznye krémes testtel
Testesség
közepes
Savasság
alacsony, citromos
Termővidék
Kayanza
Pörkölési mód
világos
Kiegészítő termékek