Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Burundi Red Bourbon 1000gr pörkölt szemes kávé
Burundi Red Bourbon 1000gr pörkölt szemes kávé
11 990 Ft
Termék háttérkép
Termékkép

Burundi Red Bourbon 1000gr pörkölt szemes kávé

Termék leírás
Burundi Afrika keleti részén található ország, amely a világ egyik legfontosabb kávétermelő régiójának számít. Az országban a kávé a gazdaság egyik legfontosabb ágazata, a kávé termesztése és exportja kulcsszerepet játszik az ország gazdasági fejlődésében.
A Burundi kávé jellemzője a gazdag ízvilág és a komplex aromák, amelyek általában a szilva, az eper és a citrusfélék ízei és illatai. A kávé babjai általában közepesen testesek és közepesen savasak, a kávé élénk és vibráló, a komplex ízek és aromák pedig a kávézás élményét javítják.
A Burundi kávétermelő régióban a kávébabokat kézzel szüretelik és gondosan válogatják, így biztosítva a magas minőséget. A kávétermelők az évszaknak megfelelően szüretelik a kávébabokat, és azokat utána szárazföldön vagy szárítágyakon szárítják.
A Burundi kávé nagyon keresett a világon a minősége és íze miatt. A Burundi kávé általában magasabb minőségi kategóriába tartozik, érdemes kipróbálni ha valaki különleges, gazdag ízű és aromájú kávéra vágyik.

A Burundi red bourbon kávé az egyik legismertebb és legkedveltebb kávéfajta az országban. Ez a fajta a kávécserje az egyik legelterjedtebb változat Burundiban, és világszerte híres a gazdag ízvilágáról és komplex aromájáról.
A Burundi red bourbon kávé általában közepesen testes és közepesen savas kávé, amely magában hordozza az eper, a szilva és a citrusfélék ízeit és illatait. A magas minőségű red bourbon kávék általában gazdag ízűek, finom savassággal és enyhe csokoládés beütéssel rendelkeznek, ami széles körben népszerűvé teszi.
A Burundi red bourbon kávét általában kézzel szüretelik, és gondosan válogatják, majd a napon szárítják.
A red bourbon kávé fajta egyik jellemzője az, hogy folyamatosan elérhető a kávépiacon, ami azt jelenti, hogy az évszaktól függetlenül lehetőség van a frissen pörkölt kávé élvezetére.
Összességében a Burundi red bourbon kávé egy igazi ínyenc kávé, amely gazdag ízvilágával, édes és gyümölcsös aromáival és kiváló minőségével ejti rabul a kávé szerelmeseit.

Burundi Red Bourbon 1000gr pörkölt szemes kávé

11 990 Ft
( Egységár: 11 990 Ft/kg )
Aroma
étcsokoládé, boros, édes cseresznye krémes testtel
Testesség
közepes
Savasság
alacsony, citromos
Termővidék
Kayanza
Pörkölési mód
világos
Kiegészítő termékek