Kérdése van? írjon nekünk:   Info@semiramiskave.hu

Brazil Cerrado 500gr pörkölt szemes kávé
Brazil Cerrado 500gr pörkölt szemes kávé
5 591 Ft
Termék háttérkép
Termékkép

Brazil Cerrado 500gr pörkölt szemes kávé

Termék leírás

A Brazil Cerrado kávé egy rendkívül népszerű és elismert kávé, amely Brazília Cerrado régiójából származik. A Cerrado Brazília középső részén terül el, és kávétermesztés tekintetében kiemelkedő. Az alábbiakban néhány általános jellemzőjét találod ennek a kávénak:

  1. Ízprofil: A Brazil Cerrado kávé általában lágy, enyhén édes ízéről ismert. Kiemelkedő minőségű Arabica kávébabokból készül, ami hozzájárul a kávé finom ízéhez.

  2. Test: A kávé testessége közepes vagy teljes testű lehet, ami azt jelenti, hogy az ital textúrája közepesen krémes vagy akár krémes is lehet a szájban.

  3. Savasság: A Brazil Cerrado kávé alacsony savasságú, tehát nem rendelkezik erőteljes savas ízjegyekkel. Ez a tulajdonság különösen azoknak kedvez, akik szeretik azokat a kávékat, amelyek kevésbé markáns savassággal rendelkeznek.

  4. Aromák: A kávé jellemzően gazdag aromákkal rendelkezik, amelyek között megtalálhatók a dió, a csokoládé, a karamell és más édes, földes jegyek.

  5. Magas minőség: A Brazil Cerrado kávé számos kávékedvelő és pörkölő által magas minőségűnek tartott termék. Az italok kiváló minősége és a terület kedvező növényi termesztési feltételei miatt a Brazil Cerrado kávékat széles körben értékesítik világszerte.

Mint minden kávé esetében, az egyedi ízélmény és jellemzők változhatnak a pörköléstől, a pörkölőtől és a kávéfajtáktól függően.

Brazil Cerrado 500gr pörkölt szemes kávé

5 591 Ft
( Egységár: 11 181 Ft/kg )
Aroma
csokoládé, dió, karamell
Testesség
közepes
Savasság
alacsony, citromos
Termővidék
Cerrado
Pörkölési mód
közepes
Kiegészítő termékek